Dette kan jeg hjælpe dig med....

Undervisning hjemme hos dig, tilridning af din hest og træningsforløb hos mig på DHE. Ring til mig eller læs mere herunder om hvad jeg kan tilbyde dig og din hest

IMG_4167

Leder du efter glæden og lysten til at komme ud at ride lækre ture på din hest, hvor du stiger glad af din hest efter endt tur og har svært ved at vente til næste ridetur sammen med din hest. Jeg kan hjælpe dig til at finde lysten, glæden og sammenhørigheden mellem dig og din hest igennem positiv og tydelig undervisning, hvor jeg hjælper dig med at få redskaberne til den gode ridetur.

IMG_4174

Hos mig er din hest altid i centrum og det er mig der håndterer den i det daglige. Jeg tilgår din hest med blødhed og med sunde rutiner og rammer så den har så gode forudsætninger som overhovedet muligt for at udvikle sig til en sund ridehest.

Alle tilridning- og træningsforløb er tilpasset den enkelte hest og i et tæt samarbejde med dig som ejer.

Jeg træner efter principperne grundighed, tålmodighed og indføling, med fokus på at hesten har forstået opgaverne inden jeg arbejder videre med næste trin. Jeg træner også med fokus på at hesten arbejder sundt i dens krop, så jeg hele sikre mig at den er med mig fysisk og mentalt, hvilket giver det allerbedste basisfundament til dens kommende karriere.

Jeg udvikler og følger kontant med i den nyeste viden og derfor er mine ydelsser af meget høj kvalitet

Jeg sørger for konstant at tilegne mig yderligere viden, ved hele tiden at deltage i uddannelser og kursuser indenfor hestebranchen, samt indenfor kommunikation og formidling. Jeg følger hele tiden med i hvad der kommer af ny viden indenfor hestetræning og har et bredt samarbejde med behandlere, andre hestetrænerer, vores faste dyrlæge og beslagsmed. Derved er du sikret at du og din hest altid er i gode hænder.